2011-01-27 ? 20:43:28

to cool for school - or not

Pluggar just nu faktiskt, gör ett powerpoint arbete till skolan eftersom vi har redovisning imorgon, jag som fått göra allting. Lär få sitta någon timme till, har även gjort en NO rapport som jag ska skicka in imorgon, känns skönt att ha det avklarat, ska faktiskt fortsätta och göra så, bli bättre i skolan, komma i tid, höja mina betyg. Mitt mål är iaf att gå ut med 250 poäng, jag ska verkligen försöka, skolan går först för mig, för om jag inte kommer in på den linjen jag vill kommer jag ångra mig något så sjukt. Jag har bestämt mig, jag ska kämpa! Säkert många som inte tror mig nu, som faktiskt känner mig, men då tror ni verkligen fel, jag ska ändra mig. Kommer nog själv bli chockad utav mina egna betyg sen, något jag verkligen ska fixa det är matten. Ska även ladda upp bilder sen, men det blir nog om någon timme när jag är färdig med mitt arbete.. Puss så länge
2011-01-23 ? 19:23:18

fight, fight fight for this love..

Sitter just nu hemma hos mig med hanna, har nyss kommit hem. Varit borta hela dagen, mamma körde mig och hanna imorse hem till annika, satt hemma hos henne tills lite över 3, sen skulle dom ha gäster, så visste inte vad vi skulle göra i flera timmar på dalhem, eftersom vi bor på andra sidan stan. Så vi bestämde oss för att gå hem till hannas pappa, så skulle vi helt plötsligt på kalas hos lilla tilda som blev 6 år, det är även hannas kusin. Så vi åkte dit runt 4, åt mat och sedan blev det även tårta, är egentligen inte så glad för det men gott var det. Efter kalaset drog vi även till walle och handla, innan vi begav oss neråt. Skulle egentligen träffat tobbe nu men han är skit sur på oss så vi får väl se. Nu ska jag fortsätta snacka med hanna. Puss på er
2011-01-22 ? 16:09:27

just the way you are

Blev ingen uppis igår eftersom jag var sjuk, känner mig fortfarande lite halvdålig men det börjar gå över tror jag. Sovit väldigt mycket nu. Idag gick jag iaf upp vid 11, ovanligt tidigt för att vara mig. Åt lite med min bror och hans flickvän. Vid halv 3 åkte jag och mamma till maxi och handlade lite. Om 2 timmar ska vi bort så ska gå upp och göra vid mig sen tänkte jag. Imorgon blir det förmodligen att träffa sara ett tag och även plugga lite matte, måste verkligen få betyg i det. Men nu har jag inget annnat att säga antar jag. Puss på er
2011-01-20 ? 19:05:44

take take take, it all but never will

Trött och allmänt hängig, funderar på att sova igen. Huvudet känns som om det ska sprängas, fixar verkligen inte att bli sjuk, jag hatar det och jag har bascillskräck!
2011-01-20 ? 13:04:06

en bild kan säga mer än tusen ord.


Just nu är jag väldigt väldigt väldigt irriterad på en vissa person, du har
förstört så mycket, det räcker, allvarligt talat. Du ska få igen allt du förstört.
Längtar tillbaka till den 30 julia, ångra att jag inte av dig men för livet, jävla
fitta är vad du är..
2011-01-20 ? 12:11:00

makeup

Tänkte även skriva om de smink jag använder. Innan jag börjar sminka mig lägger jag alltid på en fuktighetskräm för att sminket blir jämnare och håller mycket bättre. Ta inte för mycket heller för då blir det för fett för huden, sen lägger jag alltid på ett tunt lager foundation, brukar använda mig utav dream matte mousse, eller det jag har. Men för det mesta den, sen lägger jag alltid lite solpuder eller vanligt puder med borste, använder aldrig med svamp eftersom det är lätt att bli fläckigt, lägger även på halsen eftersom man vill ju inte ha en linje? sedan brukar jag ta flytande kajal eller en vanlig kajal och markera ögonen, sedan använder jag den rosa mascaran som även finns i gul, börjar alltid längt in på fransarnna. Ibland brukar jag även använda ögonskugga, men det är väldigt sällan. Det är när jag har tid eller lust, använder även rouge. Men gillar inte när det är för sminkat. Brukar även fylla i mina ögonbryn med en brun penna eftersom jag är så ljus i mig själv. Men nu när jag solar brukar jag bara använda mascara och solpuder, inte lönt att sola annars eftersom färgen slits bort när du skrubbar av sminket varje kväll. Detta var iaf en liten förklaring på hur jag gör, inte den bästa. Men kan kanske slänga upp bilder på mitt smink eller en sminkvideo?
2011-01-20 ? 09:04:00

produkter

Tänkte även berätta vad jag använder för produkter till hår och lite sånt. Bytar rätt ofta. Hår: Just nu använder jag dove, luktar gott och håret blir verkligen rent. Använder både schampoo och deras balsam. Jag gillar att variera mig. Kroppen: doves grön gurka, den luktar jätte fräscht. Och ibland hallon-dusch. Efteråt brukar jag smörja in mig med ldb-bodylotion/bodyshops vindruva: kan inte riktigt säga vad den luktar. Men den luktar iaf riktigt gott och den återfuktar jätte bra. Ansiktet: tvättar med garniers pure skin och garniers scrub, brukar även slänga på någon ansiktsmask då och då. Använder även biotherms gele liknande grej. Lägger den i ansiktet i 10 minuter så att det blir som en mask, sen drar man av det. Blir verkligen len. Efteråt använder jag olay's fuktgivande kräm, kan rekomendera den för alla med torr hy.
2011-01-20 ? 07:39:00

back to school

Nu har jag precis gjort vid mig och är redo för skolan, förhoppningsvis blir det ingen lång skoldag. Blir sedan att följa med hanna och tobbe till gymmet, jag vill ha mitt gymkort nu!!! jag bara längtar tills jag får det, älskar verkligen känslan när man tränat. Nu måste jag iaf röra mig mot skolan. Uppis kommer under dagen. Hoppas ni får en bra dag, puss på er :)
2011-01-19 ? 22:56:54

you have to fight for the things that you like

Ligger i sängen just nu, har precis våfflat håret. Älskar att ha det så, blir mer volym på håret eftersom jag har spikrakt hår i vanliga fall. Kollar på någon film på 6an också, tror den heter härmed kallar jag er chuck and larry, något sånt. Den är rätt bra :) ska även välja kläder inför imorgon så jag slipper stressa så himla mycket. Annars har jag väl inte så mycket annat att säga. Imorgon blir det iaf att gå i skolan, möjligtvis besöka ett företag. Men vi får se. Nu ska jag fortsätta titta och sen förhoppningsvis somna! Skriver imorgon innan jag drar till skolan. Puss
2011-01-19 ? 17:59:00

unfaithful

Just nu är min blogg verkligen världens tråkigaste, ska självklart fixa designen. Börja ta bilder till dagens outfit, lägga ut massa tips och annat smått och gott. Men känns inte som om jag bloggar helhjärtat, ska verkligen ta tag i det för er som läser! Statistiken höjs mer och mer vilket känns bra, men allting är så jäkla ointressant att läsa. Kanske för att det inte händer allt för mycket i mitt liv just nu. Finns knappt något att göra, spenderar upp mina pengar på ren skit, tex cigg. Och känns fel att be mamma om pengar hela tiden. Visst någon gång gör ju inget men alltid, känns dumt. Man får skuldkänslor inom sig. Men ska försöka få lite roligare inlägg med bilder och så, men är ganska lat så de lär väl bli lite då och då.
2011-01-19 ? 17:58:58

comments

Svar på saras kommentar: Mitt över zebra på kullagågatan finns där ytterliggare en butik. Dom har väldigt mycket odd molly kläder. :) men där är inte bara oddmolly, men jag kallar det oddmolly butiken! :)
2011-01-19 ? 17:42:56

inte lätt när det är svårt

Är verkligen sjukt sugen på att åka och shoppa, självklart tar jag med mamma och hennes plånbok. Hehe. Känns som om det var alldeles för längesen jag shoppa, har så fruktansvärt mycket kläder som jag knappast använder, till och med prislappar kvar på vissa kläder, man kanske skulle slänga eller ge bort ett plagg varje gång man handlar ett nytt? Min klädstång håller iaf på att gå sönder av alla kläder. Min favorit affär är även spirit stores, zebra och oddmolly. Därför blir det lite dyrare kläder varje gång men mindre plagg. Ifall jag hade handlat på gina tex kanske de hade blivit 7 st ist för 3. Men fint ska det vara!
2011-01-19 ? 17:36:00

lalalalalala

Ligger just nu i sängen och kollar på scrubs, är hyffsat trött men försöker att inte somna.. Om en timme ska jag iaf åka upp till konfan, mamma får köra mig eftersom jag inte orkar ta bussen upp dit nu. Tar nästan en hel timme i och med vi bytar buss också. Skolan idag var rätt chill, vaknade runt 10 eftersom jag inte orkade gå upp imorrse, drog mig mot bussen och självklart var mitt busskort spärrat, så bara till att börja gå till skolan så blev 2 och en halv timme sen, kom mitt i NO:N tur var väl det eftersom jag verkligen hatar det. Efter det blev det lunch, började sedan tidigare eftersom vi flytta lektionen för att sluta tidigare. Men jag gick redan halv 1 eftersom vår lärare är så jävla efterbliven, skulle egentligen åkt och kollat min piercing men orkade verkligen inte. Gick hem sen med tobbe, ha9 mådde inte så bra så vi gick hem till mig, käka lite, spela kort innan han skulle dra till konfan för konfirmationssak (han är alltså ledare för dom små ) så la mig framför tvn och kollade på prinsessa, har aldrig sett den innan och vet att den gått på bio, riktigt bra film hehe. Blir nog uppis när jag kommer hem sen. Puss!
2011-01-18 ? 17:35:47

Broken.

Förlåt för super dålig uppis, men har helt enkelt inte haft tid, prioiterat det som är viktigt för mig, tex att träna och umgås med kompisar. Varit sjuk idag med, gick inte till skolan imorse, mådde verkligen jätte dåligt. men runt 11 har flera ringt mig över 10 ggr och smsat, trodde ju någon dött. Men vi hade vår företagssak, bara till att göra vid sig snabbt och åka till skolan, även fall jag inte hade någon ork. Väl i skolan så kunde vi inte åka till det företaget, så blev ganska sur eftersom jag åkt dit. Men senare gick vi iaf in till Aulan, jag tobbe och bimob. Sjöng och lite sådant, sen drog vi till gymmet med Hanna, och satt bara och kolla eftersom jag inte fått mitt gymkort ännu,tyvärr.. Nu ska jag iaf laga mat,bestämde mat för idag så. Även sjukt sugen på brownies, galet onyttigt men aa. Puss
2011-01-14 ? 22:26:06

mobilblogg

Sitter just nu hemma hos mig med tobbe,hanna och bimbo. Var och tränade innan också, 2 h. Ändå bra, hehe riktigt skönt och träna. Värsta träningsnarkomanen nu. Ska träna imorgon också tror jag, eller söndag. Vi får se. Har iaf najs träningsverk. Hehe. Skulle egentligen varit med f idag, men blev ju inte så. Tråkigt nog. Ska iaf ut strax. Sen sover hanna här och vi får väl se vad vi ska hitta på. :) känns som bloggen är så tråkig. Får försöka fixa klart designen och massa sånt. Puss på er!
2011-01-12 ? 13:01:31

ye

Blev ingen uppdateringen imorse, var för trött, sovit 1 h inatt. Sitter iaf i skolan just nu och ska skriva ett engelska arbete om facebook actually. Idag blir det hem och sova efter skolan i think, sedan blir det konfa. Lär inte bli någon uppis förrens 10 ikv, nu har jag iaf hemkunskap, puss på er!
2011-01-11 ? 21:46:59

Freedom

Just nu sitter jag i sängen, har precis duschat och ätit lite. Blev väckt vid 3 idag av mitt hjärta och därefter av tobbe, tyckte faktiskt inte det var dags att gå upp då men det tyckte dom, så det var bara till att gå upp. Klädde på mig lite snabbt och åt, eftersom dom skulle komma vid 4, satt och spelade lite kort och chillade. Runt 5 gick vi hem till Hanna för att hämta hennes träningskläder innan vi begav oss upp till Elineberg, inne på gymmet så fick jag sitta och vänta i en timme på tobbe och hanna eftersom dom skulle ha en instruktör, så där satt jag.. Runt 7 kom dom igen och då gick vi in och tränade, tränade inte så hårt idag eftersom vi ska köra imorgon efter skolan :) Runt halv 9 gick vi hem, skulle ju gå igenom parken vid bron/bäcken, det slutade med att vi satte oss ner på rumpan och åkte, verkligen glashalt ute. Hanna la dessutom en fin vurpa, hehe! Nu ska jag iaf välja kläder tills imorgon, eftersom jag fixar inte direkt att göra det på morgonen, för då blir det att jag står där i minst en timme, sen ska jag faktiskt försöka sova eftersom skolan börjar imorgon, skönt att vi bara ska gå 3 dagar denna veckan, för sen är det helg igen. Helgens planer blir iaf att vara med F och även träna två pass med Tobbe, ska kanske också gå på zumba, lite sådär halvnajs. Tycker min blogg är så himla tråkig just nu..
2011-01-09 ? 18:11:23

shape up

Idag har faktiskt inte hänt så mycket, gick upp runt 5. Måste verkligen vända tillbaka dygnet, börjar ju skolan på onsdag. Skulle även åkt till väla idag för att kolla piercingen och lite annat smått och gott, men nu blev det ju inte så. Sitter iaf och kollar OTH just nu, längesen man såg det. Senare blir det även att kolla massa filmer. Ska bli bättre på att lägga upp outfits/bilder och massa sånt. Puss på er!
2011-01-09 ? 01:16:24

written in the stars

Förlåt för jag inte har uppdaterat, men har haft mycket annat för mig. Sovit ganska mycket sen knappt varit hemma. I torsdes var det iaf filmkväll, började med att vi åt pizza, valde filmer och lite annat smått och gott. Gick senare ner i källaren med all vår packning och la ut våra madrasser, innan det blev en snabb röke paus! Första filmen blev 2012, grymt bra film. Därefter blev det inception, avatar, black hawk down och book of eli. Vädligt bra filmer faktiskt, trodde inte jag skulle gilla de, för sånt faller inte mig direkt i smaken. Men dom var galet bra! Sov iaf inte på hela nat2en, var klara med filmerna runt 9 på morgonen och då blev det frulle. Runt 10 var det dags att åka hem, men carola skulle inte hämta oss fråns halv 11, så tog hannas madrass och la mig utanför kyrkan, skönt var det. Kom en störd gubbe och glodde och vi bara skratta, var ju såklart övertrött och drog dom sämsta skämten, inte riktigt men nästan.. Vi tänkte åka till ishallen efter men nej, vi beslutade oss för att åka hem och sova, så blev det också. Väl hemma sov jag gott tills mamma väckte mig lite över 4, skulle ju bort till min brors flickvän för att käka, trevligt! Var hemma runt halv 1, la mig och snacka med mitt hjärta tills halv 6 på morgonen, begåvat. Idag gick jag upp runt halv 3 för att träffa hanna, vi gick till walle och handla cigg. Sen drog vi hem till mig och käka frukost, kollade även lite på film innan vi gick och mötte tobbe, ytterliggare en runda till walle.. Sen drog vi hem på varsitt håll, och vem somna om inte jag? sen var de dags för käk eftersom vi hade gäster. Jag såg ju ut som jag var en uteliggare, haha. Med andra ord väldigt yrvaken. Runt 8 träffade jag tobbe och hanna, drog hem till tobbe eftersom det var så slaskigt och jag har inte mått helt okej idag. Drog mig hemåt vid 11 och satt där nere och snacka lite och nu ligger jag i sängen, ska försöka sova så tidigt som möjligt idag. Men lär inte lyckas. Detta var nog de längsta och tråkigaste inlägget jag gjort. Ska bli bättre på att slänga upp bilder också. Puss på er!
2011-01-07 ? 01:36:00

Kyssen

Tyvärr minns jag faktiskt inte min första kyss. Illa som det är...
2011-01-06 ? 15:47:00

pulka

Just nu sitter jag nog i pulkabacken, eller sover jag? Ja, jag vet inte. Jag får återkomma med vad jag faktiskt gjorde vid denna tiden.. haha. Knas
2011-01-06 ? 12:42:00

Mamma<3

Jag ångrar faktiskt alla gånger jag bråkat med min mamma, kallat henne fula saker och massa sånt. Man vet aldrig hur länge ens mamma finns där för en, och en bättre mamma än min kan man inte ha. Hon ställer upp för mig så himla mycket, har gjort henne besviken så många gånger, men det är verkligen något jag ångrar, så mamma ifall du läser detta. Du är mitt allt och jag älskar dig!
2011-01-06 ? 08:15:00

Vad är kärlek för dig?

Kärlek är som en drog, utan det fungerar man inte. När man är i ett förhållande mår man så jäkla bra, förutom när det händer saker. Kärlek för mig är även väldigt underbart, med den rätta. Jag hade en nyligen som jag var så otroligt kär i, han är den jag mest varit kär i, tyvärr tog det slut för det var massa problem för hans sida,men idag snackar vi. Och jag är glad för det såklart. Men den känslan är så obeskrivlig..
2011-01-05 ? 01:44:42

upprör

Det finns mycket som upprör mig..
2011-01-05 ? 01:44:02

ett annat ögonblick

Min morfars begravning, det var nästan det värsta jag varit med om, jag grät och grät.. Det var så himla jobbigt, han är det bästa som fanns.
2011-01-05 ? 01:43:09

This month

Den här månaden har precis börjat, har knappt något planerat. Får återkomma med det sen..
2011-01-05 ? 01:40:30

Min favoritfödelsedag

Jag vet faktiskt inte vilken favorit födelsedag jag haft, när man var liten var nog roligast, man såg fram emot det ännu mer. Nu när man blivit äldre önskar man inte sig så mycket. Nu får man dyrare och lite färre saker. Innan fick man massa leksaker och sminkdockor, och man var verkligen överlycklig! Tycker inte det är så roligt med det längre, visst det är kul att bli ett år äldre.
2011-01-05 ? 01:38:52

ett minne

Ett av mina favorit minne är när vi var i Rumänien, med alla kompisar. Det är verkligen något man vill göra, vi hade otroligt roligt där,förutom att en person förstörde ganska mycket, men det behöver vi inte ta här. Det är iaf något jag vill göra om, och det blir faktiskt i Februari 2012, ska även åka i sommar med massa kompisar,MYS!
2011-01-05 ? 01:35:46

drömmar

Mina drömmar är att bli rik, eller gifta mig rik haha. Ska även jobba utomlands i några år innan det blir hem till Sverige. Jag ville egentligen bli läkare men det är så jobbiga betyg. Jag vill även bo i ett lyxhus i Miami eller något sånt.
2011-01-05 ? 01:34:46

kläder

Vad jag hade på mig idag har jag faktiskt redan skrivit ju, men kläder. Hehe!
2011-01-05 ? 01:34:46

kläder

Vad jag hade på mig idag har jag faktiskt redan skrivit ju, men kläder. Hehe!
2011-01-05 ? 01:33:41

Vad jag ska göra

  • Den här veckan ska jag göra
  • Onsdag: åka pulka med tobbe och hanna, sedan blir det nog bio.
  • Torsdag: Blir det att sova ut, för sedan åka på filmmaraton i kyrkan, låter knas att man går i kyrkan, men det är ingen tro där, utan ungdomar är där, går på bio, och massa sådant
  • Fredag: Blir att sova iaf, sedan får vi se vad som händer.
  • Lördag: Har inte kommit så långt i planeringen
  • Söndag: Blir nog mest chill, och plugga lite matte i think.
2011-01-05 ? 01:30:54

i min handväska

Det jag har i handväskan är mobilen, nycklas, cigg, smink, tändare, böcker, pennor, plånbok, kalender, lipsyl, handkräm, hörlurar och ibland kläder.
2011-01-05 ? 01:29:21

Mina syskon

Jag har en storebror som heter Andrè och är 19 år gammal och jobbar som elektriker, har även Rasmus som också är 19 år gammal och jobbar som bilmekaniker. Min syster Rebecca är 16 år och går på Johannes Hedberg, inriktining NV..

2011-01-05 ? 01:28:05

Vad hade jag på mig idag

Idag hade jag en blus från gina tricot, ganska fin faktiskt, och ett par svarta tighta jeans. Till det hade jag vita convers och en skinnjacka. Hade även lite ringar och armband.  Hade ganska brottom så blev bara det.
2011-01-05 ? 01:26:40

Min tro

Trosbekännelsen
Vi tror på Gud Fader allsmäktig,
himmelens och jordens skapare.

Vi tror ock på Jesus Kristus,
hans enfödde Son, vår Herre,
vilken är avlad av den helige Ande,
född av jungfrun Maria,
pinad under Pontius Pilatus,
korsfäst, död och begraven,
nederstigen till dödsriket,
på tredje dagen uppstånden igen ifrån de döda,
uppstigen till himmelen,
sittande på allsmäktig Gud Faders högra sida,
därifrån igenkommande till att döma
levande och döda.

Vi tror ock på den helige Ande,
en helig allmännelig kyrka,
de heligas samfund, syndernas förlåtelse,
de dödas uppståndelse och ett evigt liv.


2011-01-05 ? 01:26:10

ett ögonblick

Ett ögonblick - när jag träffa F för första gången, jag var så nervös..
2011-01-05 ? 01:24:19

Min bästa vän/vänner..

Min bästa vän, eller mina två absolut bästa vänner är Hanna och Tobbe, som jag skrivit väldigt mycket om. Tobbe och jag går i samma klass, och har känt varandra sen vi var 5. Han bodde snett över mig när vi flyttade in, vi har hållt ihop nästan sen dess, men sen flyttade han och han gick på andra avdelningen i sexårs. I fyran hamnade vi i samma klass igen, och vi har hållt ihop, vi träffas i princip varje dag, vi ska även gå samma linje sen. Ska bli roligt hehe. Hanna är även min bästa vän, kännt varandra sen jag gick i 1:an då Hanna hamnade i samma klass som mig, vi umgicks varje dag, sen bytte Hanna skola. Och vi tappade kontakten helt, Hanna och Tobbe lärde känna varandra när dom gick i 6:an i slutet, jag gillade inte Hanna just då, men när jag började 8:an fick vi upp kontakten igen, nu umgås vi alla tre. Är riktigt glad att vi fick upp kontakten igen.
2011-01-05 ? 01:20:19

Min dag

  • Min dag började med att jag gick upp och sminka mig och klädde på mig lite snabbt, sedan kom mamma och hämtade mig. Skulle på förhör hos polisen. Efter det åkte jag hem och käka lite, sen la jag mig i soffan och kollade lite på jönsonligan, somnade även då. Efter det åt jag lite innan jag gick upp för att duscha, precis när jag kommit ut ur duschen kom Tobbe och hanna, då fetade vi oss upp till brunnen innan vi gick hem till Hanna för att hämta deras datorer, sen satte vi oss på röven och åkte ner för backen. När vi kom hem till mig satte vi oss i sängen allihopa med varsin dator, hehe. Runt tio gick vi ner i vardagsrummet och satte oss med datorn igen, nu har vi suttit här i flera timmar, tills vi fick ett flirr runt 12 och åkte pulka, haha vi tog någons pulka. Sen lämna vi faktiskt tillbaka dom. Nu är vi här igen och ska sitta uppe tills imorgonbitti.
2011-01-05 ? 01:13:27

yah

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina Föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


2011-01-05 ? 01:12:19

Vad jag ätit idag

Idag har jag ätit en macka, och på kvällen åt jag sallad, och köttbullar, även druckit pucko och kälat cheeseballs. hehe
2011-01-05 ? 01:10:21

Mina föräldrar

Min mamma heter Mariann och är 49 år, har även min riktiga pappa som jag inte har någon kontakt med alls. Även han är 49. Men sen har jag ju min halv pappa som funnits där sen jag var väldigt liten. Han heter Jonas och är 42. Mamma jobbar på DSV, inte för jag vet vad dom gör men det får funka. Jonas jobbar på RSO tror jag, det är något fackförbund eller såhär.

2011-01-05 ? 01:08:40

Min första kärlek

Min första kärlek hade jag när jag var 13, han heter Patrik och är 3 år äldre än mig, vi var tillsammans i nästan två månader, sedan gjorde han slut. För han tydligen hittat någon annan, men det fick jag inte reda på förrens efter ett tag, blev såklart sårad och hade väldigt svårt att glömma honom, men nu efter ett tag så tänker jag bara på vilken stor skit han var. Jag klarar mig så mycket bättre utan honom. Han är bara en utav mina 3 kärlekar jag haft.
2011-01-05 ? 01:04:45

Om mig

Nu ska jag ta och berätta om mig själv, jag heter Nettan Ellinor Jasmine Julia Persson Eriksson, och är just nu 15 år gammal, blir 16 i september. Jag bor i Helsingborg med min mamma, halv pappa, min syster och mina två brödrar. Mina intressen är att umgås med mina kompisar, och såklart shoppa, är totalt beroende utav det. När jag gått ut 9:an så ska jag söka in på turism och entrepenör på DCC - Design & Construction college. Vill bli reseledare och helst jobba utomlands dom första åren. Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga. Lite svårt att skriva nu ikväll/natt, dåligt tänkande hehe!

2011-01-05 ? 00:59:59

will do

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina Föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


2011-01-04 ? 19:01:13

to long time ago.

Jag är såååå dålig på att uppdatera, förlåt gullisar! Jag har nästan glömt bort bloggen nu, mycket som händer hela tiden. Idag blev det iaf förhör, klarade mig undan pga min dåvarande ålder, lycklig! Nu har jag iaf precis duschat, ska träffa Hanna och Tobbe eftersom dom nannar här inatt, vi ska nog lana. Hehe, puss på er! :)
2011-01-02 ? 18:09:21

ridi'n solo

Ledsen för dålig uppis, men har inte haft tid dom senaste dagarna. Nyår blev iaf bra. Var även på 20-års fest igår hos Hanna, trevligt! Idag har jag varit med Isak och Tobbe på ishallen, galet längesen man var där, roligt! Sedan gick vi till torino och åt, gotte! Påvägen till bussen så gjorde jag världens finaste vurpa, satte mig rakt på röven. Lovely! Skratta dock sönder hehe! Isak och Tobbe sover nog här ikväll, vi ska lana haha! Redigt najs, nu har jag iaf inte så mycket att skriva. Ska iaf göra ett inlägg om vad som hänt 2010! Puss på er!