2010-11-30 ? 22:18:21

smalltowngirl

Nu säger jag godnatt för min del, gör nog ett inlägg innan jag går imorgon bitti! :)
2010-11-30 ? 21:29:17

fall for you

Har precis krypit ner i sängen, och så var det inget DH på 5an?! blev besviken men det var någon annan knas film, så får väl kolla den och sen försöka sova så jag orkar med morgondagen. på morgondagens schema blir det först praktik. sen blir det hem till mormor ett litet tag innan mamma kör mig till kyrkan. så det lär nog inte bli något inlägg innan 22 imorgon, tråkigt nog. möjligt att jag fixar något tidsinställt inlägg. lär inte bli någon uppis från torsdag-lördag heller eftersom mina föräldrar åker till england och jag har ingen möjlighet till internet, kanske någon dag men väldigt tveksamt. Blir istället en väldig massa uppis i helgen istället. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och äta en lussebulle, mumma! pussar
2010-11-30 ? 19:57:08

pictures

Som jag sa innan är min blogg nog extra tråkig just nu eftersom jag inte har min dator, alla mina bilder ligger tyvärr där. Har runt 8000 bilder därc som säkerligen inte går att rädda alls :( men vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Funderar på att ta ett varmt bad, med ansiktsmask när jag tittat klart på paradise hotel, finns nog inget skönare än det. Imorgon blir det praktik, börjar redan 8 imorgon ändå rätt så skönt för då slutar jag runt 1-2. Känner att jag fått kläm på att blogga just nu, speciellt när jag har mobilen. Känns verkligen bra! Men nu blir det ett varmt bad, puss!
2010-11-30 ? 18:58:31

julbak

Nu har jag bakat klart med mamma, det är ju bara en gång om året man bakar lussebullar, mysigt! väntar bara på att dom ska bli klara så man kan smaka 1 eller 2, hehe. Just nu ligger jag i soffan och kollar på simpsons. Känner mig extra trött nu, har ingen aning varför. Har ju inte ansträngt mig allt för mycket idag, men innan jag ska sova så blir det DH! Det får man ju inte missa. Men nu ska jag fortsätta kolla simpsons! Pusss
2010-11-30 ? 16:28:15

cold as ice

Idag har varit en slappe dag, har inte haft någon praktik varken igår eller idag. Så har fått sova ut dom här två dagarna, var även i kyrkan igår och bakade julgodis, helt okej faktiskt och det bästa är ju att jag inte äter sånt. Varken marsipan eller ischoklad, tycker helt enkelt det blir för mycket. Så det tackar jag för! Idag gick jag upp runt 10, gjorde mig en sjukt god milkshake med jordgubbsglass, hallon och ananas. väldigt onyttigt men galet gott, och någon gång får man ju unna sig sådant. Sen har jag mest legat på soffan, mamma kommer strax hem och då ska vi sätta igång med att baka lussebullar, mums.. dom är dock bäst när dom precis är gjorda, men det är allt. sen ska jag sätta mig med mammas iphone och ladda ner en himla massa, förstår inte varför äldre människor ska ha det senaste? känns så onödigt. men får väl vara snäll mot lilla mamma,hehe. nej nu har jag inte så mycket annat på hjärtat. Gör enuppis senare, puss.
2010-11-30 ? 16:17:17

changes

Jag har haft en blogg här innan också, eller den finns ju. Jag valde att inte ta bort den eftersom det kan vara kul att läsa om något åt och tänka tillbaka på vad man gjort då. Jag slutade även blogga i augusti, har haft mina perioder där jag velat blogga men inte haft tid eller lust, men man blir så himla sugen när man sitter och läser andras bloggar. I denna bloggen kommer det handla om shopping, min vardag och en massa annat. Jag ska försöka att göra flera uppisar varje dag, blir dessutom enklare nu när jag kan blogga från mobilen. Eftersom det har tagit ett tag för mig att kunna skriva härifrån. Men förhoppningsvis kommer det gå nu! Ska också försöka lägga upp bilder här, men tur i oturen har min dator crashat. Så när jag får tummen ur röven ska jag ringa till compaq och be dom hämta datorn.
2010-11-30 ? 16:06:28

Välkommen till min nya blogg!