2011-03-28 ? 17:07:01

so far away

Funderar starkt på att byta till Devote istället, designen här på blogg är inte så jätte lätt och jag vill ha något nytt! En ny start, hade varit super skönt. Tagit tag i bloggen. Men vi får helt enkelt se när den här förändringen sker eftersom känns tomt att bara lämna detta. Vad tycker ni?





2011-03-28 ? 15:41:03

i turn up my middle finger just for u

Nu är jag hemma igen, faktiskt rätt så skönt eftersom jag inte varit det sen i fredags! Tog tåget imorse med Tanja sedan blev det skola och mer skola? Nu tänkte jag dra igång med mitt pluggande, HK, arbete,So prov och Ma prov! Känns som om man skulle sätta igång nu i två timmar, innan det blir fusk! Känns bättre att få undan det nu än att sitta ikväll. Vid 6 blir det att åka till fusk iaf! Hann tyvärr inte berätta om helgen igår så det blir möjligtvis senare. Puss :)







I LOVE U


2011-03-28 ? 01:37:59

heeheheheeh

Ja, jag är fortfarande vaken, känns väl okej? Nej, verkligen inte. Vill sova hela dagen imorgon, men det får jag inte eftersom mamma tvinga mig att gå till skolan, not okey!! Nu ska jag dampa vidare med linis, pussen! :)



2011-03-27 ? 20:39:27

just don't like

Åker inte hem idag, skönt, jag orkar verkligen inte. Tågen är skit knasiga också, kommer aldrig när dom ska. Jag hatar verkligen skånetrafiken, i fredags skulle jag och Linis åka från Helsingborg, hem till henne i klippan, jo då slänger dom fan tomme av oss i Åstorp, en station innan klippan, för två fjortisar sneade oss, och putta till linis och då gav hon dom varsin jävla smäll i ansiktet. Sen så gick jag på dom för dom putta på Linis och slog båda två, en flög ner på golvet och en stod kvar och grät. Så den där jävla fittgubben på tåget slängde av oss, och ja där stod vi i 40 min och fick vänta på bussjäveln...

Därför dissar jag skånetrafiken hårt!!




2011-03-27 ? 18:40:47

sommaren är på väg nu!!

Fortfarande hemma hos Linis, blir att ta tåget hem ikväll, men innan dess blir det att träffa Tanja! Helgen kommer ikväll. Puss på er mina fina läsare.


2011-03-26 ? 01:07:53

right now right her

Nyss kommit in efter att ha varit ute och träffat jocke, sandor,dennis,nicky och fyllehampus, trevlans! Vi ska nog dra igång en film strax, men vi får helt enkelt se! :) Kanske blir att dra ut mer sen, sov ju innan hihi, men sen drog dom ut mig och linis, superkul.

Idag har jag även varit på Grand och snackat om mitt sommarjobb, ska antagligen provjobba där någon helg senare. Men vi får se. Nu har jag väl inte så mycket mer att säga. Puss :)
FULEBILD


2011-03-23 ? 16:42:33

world tour

Förbannad, fruktansvärt trött. Blir till att sova nu, blir antagligen en uppis senare. Blir nog ingen fusk iheller, får se när jag vaknar..

2011-03-22 ? 19:43:39

fulebild

plugg,plugg,plugg...




2011-03-22 ? 15:50:10

muuuums

Glömde faktiskt bort att skriva igår, det blev iaf ett dopp i havet, galet va?! hehe. Sen sov Tanjis här, och just nu sitter vi hemma hos mig och har nyss bakat björnbärspaj, hhihi. Hoppas det blir gottigt. Snart ska vi glo en film och sen ikväll åker hon hem och då ska jag ta tag i mitt plugg. Eftersom jag har prov imorgon. Nu ska vi äta vår paj och glo film. Hörs sen puss :)




2011-03-20 ? 19:03:16

birdie

   
                       Doftar ljuvligt, höres senare!
2011-03-20 ? 18:45:01

bring it on

Nu till det bästa på hela dagen, träffade på Ola-Conny, lite sådär smått awesome? Haha, han stod och räknade bröd, frågade ju såklart om jag fick ta en bild på oss. Han är tydligen lika "trög" inrl som på tv, nejdå. Trevlig pojke ;) ihih


2011-03-20 ? 16:23:19

shoppp

Här är faktiskt vad jag handlat, kom upp i 2800 eller något sånt. Tack till min älskade mamma för alla saker (a)
Här är en del av vad jag handlat, kanske glömt något. :)















 
Ingen riktig tripp utan en sådan!













2011-03-20 ? 15:49:03

so do you do

Nu är jag hemma igen, varit en fartfylld dag, extremt trött nu! Ska ladda upp en massa bilder på vad jag handlat strax. :)
2011-03-19 ? 23:52:10

everything seems so far away

Blir ju ullared imorgon som sagt, så alldeles strax dags att sova! Det som är lite smått läskigt är att vi var ju på ullared i november, den 20. Imorgon är det den 20 mars, haha exakt 4 månader, lite random eller vad säger ni? Tanja kommer kanske imorgon också, när vi kommer hem och sover här, trevlans! Nu ska jag glo lite tv och sedan krypa ner, åker väldigt tidigt också. Godnatt!
2011-03-19 ? 13:59:04

19 mars

Nu har vi faktiskt vaknat, sitter vid datorn nu och ska strax dra igång en film med Tanja. Kvällen igår var rätt sjuk, blev först hem till Tanja och chilla lite, innan vi drog till ica och handla, väl hemma satte vi igång " i spit on youre grave", helt okej film, jävligt psykad iaf! Senare skulle vi ut och träffa Becker, jag, Emelie,Paulina och Tanja. Vänta på bussen med han, sen ställde vi oss vid netto och då körde Byrlen och dom förbi ett antal gångert, störda? Efter ett tag kom Nicky och Dennis, fyllo. Stod där ett bra tag och snacka, innan där kommer ännu fler killar som jag iaf inte kände. Så stod vi och snacka med Mirza rätt länge, söt kille hehe. Vid halv 3 eller något begav vi oss hemåt, och satte oss och körde anden i glaset innan det var dags att gå ut och träffa Måns och hans kompis? För lille söte Emelie tvinga ut mig, dumt.. Lite över 4 gick jag och Tanja in och Emelie joina dom. Sen decka vi fint, hihi. Om 1 och en halv timme börjar mitt älskade HIF! taggad som satan!! :D Nu ska vi glo en film och sedan fotboll, yäää! Hörs sen! :)
2011-03-18 ? 16:21:44

HEHEHE

Sitter hemma hos min lilla älskling, Paulina. Tog svin långt tid att komma hit, eftersom jag betalade bara till bjuv, och den där biljetttanten kom aldrig. Så jag vågade ju såklart inte chansa? Så jag hoppade av, tog tåget till åstorp fick betala ytterliggare 17 kr. Sedan bussen ut till klippan, 40 kr åt helvete. Haha, men det är chill! :) Snart kommer Tanjis hem också, så då ska jag hem till henne, wihu! Åker antagligen hem imorgon också, för ska ju till ullared på söndag. Så mamma får hämta mig, awesome!! Nä, nu ska jag och Paulina nog snart baka kladdkaka, mums! Inte ätit något på hela dagen eftersom pastasalladen var slut i skolan och det andra var blööö.. Nä nu har jag inget mer att säga. Puss :D
2011-03-17 ? 23:02:37

g six

Nyss kröpit ner under täcket, även målat naglarna i baby rosa. övergulligt! Helgens planer blir iaf att imorgon blir det träning, sen sätta sig på tåget ut mit klippan och träffa paulina och vänta till tanja kommer hem! Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra! Lördag är inte riktigt bestämt iheller, antingen åker jag hem eller stannar jag hos tanja! Söndag blir det faktiskt ullared! Inte varit där sen i november, ska faktiskt bli super kul hehe! :) ska se om jag hittar något smycke, är inte så mycket för deras kläder. Men produkterna som finns tex på kicks är mycket billigare där. Även ifall det inte är jag som betalar. Älskar att gå runder med en egen kundvagn och bara plocka hihi. Nej, nu ska jag faktiskt försöka sova eftersom det är skola imorgon och även en efterlängtad fredag! Puss på er :)
2011-03-17 ? 21:52:29

make it up too me.

Känns som om jag tappat det här med bloggen, har inte samma vilja och lust mer. Det tar en stor del av sitt liv att sitta här och lägga ner massa tid, men självklart vill jag inte svika alla underbara läsare! Är även sugen på något nytt, en ny start helt enkelt, funderar på att byta till devote. Men när det vet jag inte. Ibland är det även så underbargt att bara få skriva av sig ett tag, tycker faktiskt det är rätt så roligt att sen läsa tillbaka på allting även andras bloggar, förstår inte ens hur man kan tycka andras liv är så himla roligt, man har ju ett eget att leva? Just nu ligger jag iaf i badet, håller på att läsa min bok som vi fått i skolan. Känner att jag inte kommer fixa detta mer. Det är alldeles för mycket som går runder i hjärnan nu. Nästa vecka ska vi dock inte snacka om, boken ska vara färdig, eng-prov, ma-prov,spanska diagnos, hk prov, och so prov. Detta går över gränsen, ni lär ju veta vart jag håller hus ifall jag inte kör någon uppis. Framför böckerna.. Tänkte även berätta lite om vad som hänt igår, blev först skolan. Duktigt och efter det blev det en 25 minutare på solariumet, och därefter en timmes träning. Kändes faktiskt väldigt bra efteråt, vid halv 6 tog jag bussen mot konfan, eftersom det var fusk. Var där redan kvart över 6, frös som en galning. Fick träffa min eferlängtade tanja hihi! Idag var de även skola som vanligt, slutade redan kl 12, hur awesome? Där efter gick jag hem, somnade ett tag, mycket skönt! Lite över sex var det dags för käk och prata igenom mitt utegångsförbud, haha. Kom överrens emd att jag skulle städa hela huset, 3 våningar (?!) bara till att sätta igång! Bakade även mina favorit-kladdkakemuffins.
2011-03-15 ? 15:44:54

love,laugh

Har tyvärr inte blivit någon bloggning på väldigt länge, men helgen har varit väldigt fullspäckad iaf! I fredags var det ju först rättegång, och efter det bar det hemåt ett tag, åt och lite så, sedan åkte jag ut till Klippan för att vara med Paulina, träffade även Sandor då om jag inte minns fel, Kasper, Jocke och dom puckona! Var även halvvägs på väg till storäng, fyfan galet långt att gå, när vi nästan var hemmma kom Jocke och ngn störd idiot och hämtade oss, sen hämtade vi upp Kappe innan han lämnade oss hemma. Lördags vaknade vi ganska sent faktiskt, åkte hem kl 4 eftersom jag skulle på 20 års fest, hemma hos Sandra. Väl där åt vi lite och massa sådant, sen vid 9 ville jag dra ut till klippan igen, men fick inte för mamma, och de som känner mig vet precis hur jag är, jag gör tvärtom. Väl ute i klippan träffade jag Paulina, sen gick vi till Sandor, tog en cigg och lite snack. Innan Tanja och hennes fulla mamma kom haha. Så vi blev där ute i någon timme innan Jocke också kom, var väl hemma runt 2 hos Paow :) Vi kollade även klart paranorml, awesome film innan vi somna, typ 5? haha, i söndags gick jag hem till Tanja vid 1 eftersom Paulina skulle på kalas, sen satte jag mig på stationen i ngn timme och vänta på henne, innan vi träffade Tanja. Sen bar det hem till Paulina igen och jag färgade hennes hår, plus så åt vi lite ;) Sen blev det ut igen med Tanja, yra runder lite. Snackade med Totte, Jocke och sandor, igen.. Sen gick vi faktiskt in till Tanja för vi fick iden till att köra anden i glaset, det funkade dessvärre. Lite små segt att komma igång men roligt var det. Fick svar på jävligt mycket, frågade ju såklart saker jag visste.. Vi höll på med det några timmar, skulle egentligen åkt hem i söndags också, men eftersom det har hänt massa hemma så ja, jag fick alltså ikke komma hem. Så blev hos Tanja, och kände mig smådålig i måndags morse så blev kvar där så var inte hemma förrens igårkväll. Känner mig fortfarande halvdålig, fryser och massa sånt, inte okej alls! Men imorgon blir det iaf skola, eftersom det är nationella! Resten utav dagen ska jag ägna mig åt plugg, har en massa. 3 prov denna veckan, ett inlämningsarbete, och måste fortsätta på boken, kom och hjälp mig och dö typ? Vi hörs sen. Puss!


2011-03-12 ? 16:53:51

all of the lights

Nu är jag hemma från klippan igen! Nyss tagit mig en dusch och nu är det strax dags att göra vid sig för att sedan dra på 20-års fest! Vi hörs antagligen imorgon eftersom jag inte kommer ha tid att uppdatera under kvällen. Ha en trevlig lördag :) Kanske hinner slänga upp en bild på vad jag ska ha på mig ikväll!
2011-03-11 ? 16:46:24

greatness

Varit på rättegång från 9-15 idag, skönt att äntligen vara hemma eftersom jag sov så pass dåligt inatt. Jävlar vad man blev grillad där fyfan, mindre nice. Skulle egentligen varit med min syster idag men hon ska tydligen vara med sina kompisar, så ska nog åka ut till klippan och umgås med tanja! :) ska även ha gäster ikväll, men orkar inte vara hemma faktiskt. Imorgon blir det iaf 20 års fest för sandra, super! :D missar tyvärr kattis födelsedagsfest menmen :/ nu ska jag fortsätta titta lite på tv och sedan ringa tanja. Puss :)
2011-03-10 ? 19:54:09

create life

Kör just nu en mobilblogg eftersom jag inte orkar och har tid att sitta framför datorn. Idag har det varit en vanlig skoldag, slutade redan vid 1 eftersom det inte blev någon hemkunskap, lagom skönt. Väl hemma åt jag lite nudlar, hehe fått ett beroende utav det nu igen. Nu ska jag fortsätta kolla på beck och sedan läsa lite i vår bok som vi fått i skolan, vill få allt klart så snabbt som möjligt. Imorgon blir det ingen skola, förhoppningsvis eftersom det är rättegång redan klockan 9 imorgon, nervositeten börjar tyvärr komma nu, hoppas på att kunna sova imorgon! Mamma var även och köpte ett par nya byxor till mig idag, ett par svarta eftersom mina har gått isönder, kan slänga upp en bild på dom imorgon. Vi hörs möjligtvis senare. Puss! :)
2011-03-09 ? 22:12:27

get trough

Sorry för dålig uppis, men idag har det hänt massor. Haft prov i skolan, som jag failade väldigt stort på, No är inte riktigt min grej. Sedan påväg hem så gick jag in till Jennie ett tag, träffade hennes lille bebis, trevligt. Lite över ett körde hon mig ner i stan, där jag mötte upp Tobbe. Sedan gick vi in på Grand, alltid lika trevliga där så det är super! Fikade lite med dom, städade faktiskt ett rum också hihi. Väl hemma så åt jag lite nudlar innan det var dags att åka igen, denna gången till kyrkan. Var i en helt annan idag, vår ungdomsgrupp med St: Anna kyrkan, det var väl helt okej.. Lite efter nio blev det bussen hem med Jim och Tanja. Just nu sitter jag faktiskt och äter lite, ska även sätta igång och göra min engelska redovisning, som skulle varit gjort för ett bra tag sen. Ska skriva om den och förbättra den, så ska spendera kvällen/natten till det. Men vi hörs imorgon, för nu måste jag börja. Puss! :)


2011-03-08 ? 19:26:23

hey babe

Knappt lönt att köra uppis nu, inte hänt så mycket idag. Har fruktansvärt ont i nacken, så har mest legat i sängen. Men efter ett tag drog jag mig uppåt och körde storstädning på rummet, känner mig duktig hehe! Skulle egentligen tränat också, men har förbannat ont i halsen, mindre roligt. Har även prov imorgon, så måste plugga till det, men har nog inte alla anteckningar, har frågat flera st. Menmen.. Nu ska jag klä på mig och dra mig utåt!
2011-03-07 ? 21:50:30

just the way it is, when all comes around

Beskriver dagen med ett ord: Jävlig..


2011-03-07 ? 17:09:54

just thinking

Mjölkdrama, slagsmål, ja vad mer ska man säga om denna dagen? Nu ska jag klä på mig för att sedan bege mig till kyrkan! Hörs ikväll..


2011-03-06 ? 21:07:55

like me

Nu kollar jag på wallander, har även kommit hem nyss. Blir att ta en lång dusch sen, i pausen och sedan måste jag även läsa min bok, som vi fått i skolan, måste läsa ut den. Eller iaf komma en bra bit påväg. Imorgon blir det skola och sen ska jag köra ett pass på gymmet och sen blir det nog konfan också, beror på hur mycket plugg det är denna veckan. Inte varit där på ett tag känns det som. Nu ska jag fortsätta med filmen, puss på er!
2011-03-06 ? 17:00:03

in youre eyes

Har inte kunnat blogga på hela dagen eftersom Jonas stängde internet, knappt sur.. Men nu är jag tillbaka igen iaf. Idag har jag varit väldigt seg, bara legat i sängen, målat naglarna och ska nog snart städa upp lite på rummet, blir alltid lika stökigt igen. Sen ska jag nog köra lite på crosstrainern! :)

2011-03-06 ? 00:23:56

knows that everybody look at you.

Nu är jag hemma igen, var ute ett tag med Jonte och Alexander innan,körde upp till mc och käka lite, sedan körde vi runder lite innan vi bestämde oss för att dra hemåt! :) Nu ska jag nog sätta igång en film också, funderar starkt på att träna imorgon, men vi får helt enkelt se! Blir iaf träning på måndag annars. Detta blir även mitt sista inlägg för idag, godnatt gullisar! :)

- gammal osnygg bild, haha. RANDOM..



2011-03-05 ? 21:23:37

came to an end..

 Mindre awesome...
2011-03-05 ? 19:55:08

Svar på frågestunden!

Svar på frågestunden! Har valt ut vissa frågor, eftersom vissa var så pass oseriösa och sen orkar jag tyvärr inte svara på mer, kan ha fler frågestunder längre fram! :)


1. Har du någon pojkvän nu?
Svar: Nej det har jag inte :) Det är ganska skönt att vara singel faktiskt.




2. Var har du köpt dina converse, med Usa Tema?
Svar: Dom är köpta på Trampolin, på väla. Går även att beställa på internet! :)



3. Hur gammal är du? Det står inte i din profil?
Svar: Jag är 15 just nu och fyller 16 i September. Ja jag vet, jag har inte hunnit pilla runder med designen. :)


4. Varför ska du på rättegång nästa vecka?
Svar: Det är ganska personligt, men det hände en del under sommaren 2010, det är väldigt många inblandade, som tur var jag inte 15 och döms inte, utan jag ska bara vara vittne. :) Vill tyvärr inte gå in på mer detaljer, de som vet dom vet, fler ska inte veta.


5. Har för mig att du umgicks med Sandra Ekelund rätt mycket innan, varför slutade ni umgås?
Svar: Jadu, jag vet tyvärr inte det. Vi gled nog helt enkelt ifrån varandra, vi blev ovänner. Vi var rätt lika om man säger så, envisa. Men vi snackar igen och har faktiskt pratat om att träffas någon dag! :) Men jag saknar henne också, eftersom vi var varje dag, hela tiden. Har väldigt mycket minne med henne iaf.

6. Vilka brukar du umgås med?
Svar: Jadu, det är olika. Är ju ovän med dom jag umgicks med innan, nu är det nog mest Alexander,Paulina,Rebecca. Beror också på vad man ska göra, träffar ju såklart fler men det är mer sällan.


7. Vad har du för klädstorlek?
Svar: Det är olika, i vissa tröjor har jag S och vissa M, beror på modellen. Jeans har jag 36-38.


8. Hur känns det att vara kändis om man tänker på existenz?
Svar: Jag bryr mig inte så mycket, folk säger att man kommer in överallt osv nu, men tror knappast det stämmer. Och känd, kan inte påstå det..

9. Varför umgås du inte med Tobbe och Hanna mer, man hör aldrig något i bloggen om dom mer?
Svar: Vi är ovänner, iaf jag och Tobbe,vet inte riktigt vart jag har Hanna i nuläget. Men vi umgås inte mer, inte förtillfället iaf. Det är en väldigt lång historia också.

10. Vilken är din favorit affär?
Svar: Det är zebra, lilla zebra, spirit stores, Hedbergs och Mq faktiskt :)

11. Här på bloggen verkar det som att du är ganska bortskämd? Betalar du dina saker själv eller? Hur mycket pengar får du i månaden?
Svar: Bortskämd och bortskämd, jag betalar ingenting själv, inte i klädesväg och så. Det enda är nog cigg som jag får bekosta själv, för mamma vill inte vara hjälp till rökningen. Jag får även 600 kr i månaden som jag ska ha, som sätts in på mitt kort, men får självklart pengar när jag behöver också. :)

12. Vad ska du söka efter grundskolan?
Svar: Jag har sökt till DCC - Design and construction college i Helsingborg, där valde jag turism och entrepenör, sen tog jag Rönowska-Turism och Dcc i malmö-turism entrepenör, har ju först varit inne på att välja att gå NV, men känner att jag inte riktigt fixar plugget. Har ju varit väldigt sugen på procivitas innan :)

13. Vart gymmar du? Och vad kostar det?
Svar: Jag gymmar på Turns, vid min skola, ett halvårs kort kostar 1600, beroende på om du bara vill ha gym eller pass. Jag har båda delar, men gymmar bara. :)

14. Använder du löshår? :)
Svar: Ja, ibland. Mest för att mitt hår är så pass tunt och hyfsat kort just nu. :)

15. Kan inte du börja lägga upp outfits bilder? Hade varit super! :D
Svar: Jo det kan jag göra, men det är inte alltid jag hinner att ta det på morgonen :(


16. Har du facebook? Isåfall vad heter du? :)
Svar: Nettan Ellinor Persson :)


17. Kan inte du fota ditt rum och lägga ut på bloggen,hade varit kul och se hur det ser ut :)
Svar: Jo det kan jag göra, men här är oftast så pass stökigt så, men någon gång när här är rent, hehe :)

18. Vilka bloggar brukar du läsa? :)
Svar: Jag brukar läsa kenzaz, dessies och såklart mina kompisars :)


19. Vilket är ditt favoritplagg? :D
Svar: Det är nog min oddmolly tröja, den är galet söt! Jag bara älskar deras kläder! :)


20. Vad brukar du göra på fritiden? :)
Svar: Festa, umgås med kompisar, gymma, vara i kyrkan. Det är nog det :)

21. Vem var din första kärlek?
Svar: Det var Patrik, men tyvärr ingen jag vill prata om, han var ett svin..
2011-03-05 ? 18:51:08

And you take that to new exstrems

Nu har jag precis ätit och ska strax göra vid mig, sedan får vi se vad som händer ikväll! Skönt med en ganska lugn helg faktiskt, brukar bli att man sover borta/festar annars, har ju lite skolarbete som ska tas igen nu i och med jag missa så pass mycket i veckan, blir ju inte så mycket skola nästa vecka iheller, blir riktig skoldag måndag och torsdag bara, eftersom vi är lediga tisdag, slutar efter provet på onsdag, och sen på fredag är jag ledig! Tänkte även lägga upp svaren och frågorna sen frågestunden, har inte hunnit med det så det är dags nu. Ni får ha en trevlig fredag, puss!


2011-03-05 ? 14:15:50

you make me smile..

Nyss kommit hem från gymmet med mamma, körde 40 min på löpbandet idag, känns faktiskt jätte bra! Blev tyvärr ingen uppis igår eftersom jag var hemma så pass sent och sen stängde Jonas internet eftersom jag och mina syskon typ bor där? Ja, nu ska jag iaf ta en dusch, raka benen och lite sånt smått. Sedan ska jag ta och göra vid mig innan jag träffar Alexander och dom, Puss!
Här är även bilden på piercingen jag fick utav mamma på alla <3-dag, den är köpt på India, för er som vill veta och kostar 299. =)



2011-03-04 ? 16:48:10

I will do the right things u know..

Äter just nu två mackor, inte ätit något idag så det var väl dags. Har även gymmat idag också, feels great! Längesen man gjorde det nu så ska faktiskt ta tag i det nu. Blir förmodligen lite spring imorgon. Ska strax ta en dusch och göra vid mig, senare blir det att träffa Alexander och Viktor, får se vad vi hittar på. Mer om det sen. =) Ska även slänga upp en bild på min piercing jag fick utav mamma i alla <3-dag present, har varit för lat för att lägga upp den. Later..
Lite små rolig bild, tagen när vi var på sörgården förra veckan. Rum 214 ;)




2011-03-03 ? 21:26:42

start of something new

My new love, helt kär sen första gången jag såg dom och nu är dom äntligen mina, tack mammi! <3




2011-03-03 ? 21:06:35

if u don't look back

Nu är jag hemma igen, varit full rulle idag. Berättar mer om det senare. Ska fota det jag införskaffat idag, bland annat min kärlek!
2011-03-02 ? 19:04:52

i only wanna be with u.

Har tyvärr inte blivit någon uppis idag, men blogg har inte riktigt velat det jag vill. Har varit knas ett bra tag, sen har även vårt internet cpat. Men nu är jag tillbaka. Blev ingen skola idag iheller, ont i huvudet och ganska yr imorse så. Men imorgon blir det dock skola! Fick även reda på innan att det är en riktig chill vecka nästa vecka, tisdag är vi lediga, onsdag vid lunch slutar vi, skola onsdag och fredag ledig pga rättegång, hur awesome? :D Ska även ta igen en massa i helgen eftersom jag missat så pass mycket. Nu ska jag ta en varm dusch. Puss!

2011-03-01 ? 21:22:21

i do the right things

Både hunnit städa rummet och tatt ett bad, känner mig flitig med det första iaf. Nu ska jag sätta igång en film tänkte jag, ska nog till skolan imorgon. Missat för mycket känns det som. Blir nog mer uppis senare, men känns inte som det är så rolig uppis eftersom jag inte gjort något dom senaste dagarna, tog en lugn helg och sedan blev jag ju sjuk. Ska hinna med att fota outfit imorgon med. Puss så länge :)
Repris på bilden, sorry. Ska ta och fixa nya ;)
2011-03-01 ? 18:46:49

later j

För tillfället har jag storstädning på rummet mublerar även om, skönt med förändring faktiskt. Men saken är, när man väl städat blir här skitit lika snabbt så varför städa egentligen? *blink* Nä, nu ska jag fortsätta med det, efter det blir det ett varmt bad, med massa ljus och en ansiktsmask. Känner mig sleten som bara den, men hoppas på att kunna gå i skolan imorgon! Later..

2011-03-01 ? 16:29:22

Never take anything for granted

Fått en massa frågor nu på olika inlägg och massa så, sammanfattar allting på torsdag om inte innan. :)
Nu ska jag gå ner och hämta fruktsallad, mumma! =)
2011-03-01 ? 13:26:12

all star

Jag är kär, dom ska definitivt beställas, matchas med ett par brunbrända ben, ååh sommar.


2011-03-01 ? 13:04:23

a drop in the ocean

Nu har jag vaknat, världens huvudvärk (igen!) trött på det nu, vill tillbaka till skolan, actually.. Destu fler dagar vi är borta destu mer missar man, och har ingen lust alls att sitta hemma och ta igen allt det senare,så ska faktiskt försöka dra mig till skolan imorgon! Nu ska jag försöka röra mig upp från sängen och fixa mig en chailatte! Hörs sen!